DIGITAL MARKNADSFÖRING.

Snart säljer du bara till Millennials, som lever i den digitala världen, scrollar i sociala medier, följer Youtube-kanaler och läser bloggar på sin fritid. Stanna inte kvar i den analoga världen, vi hjälper dig att anpassa er strategi. 

 

Vi hjälper er med rätt typ av content, med rätt budskap  i rätt kanaler för att du ska kunna påverka dina potentiella kunder redan innan du varit i kontakt med dem. Häftigt va?

Det gäller att hänga med nu. 

Dagens köpbeteende - Digitalt

Gårdagens köpbeteende - Fysiskt

”90% av alla sälj startar på Google” - Forrester

”Skapande av content leder till 434% mer besök på hemsidan än hemsidor utan uppdaterat content. Nyckeln är att skapa så många vägar på nätet som möjligt som leder kunderna till dig ” – Omnicore

”93% av marknadsförare inom B2B använder sig av content marketing” - Content Marketing Institute

Social Media
Finns ditt företag på sociala medier? Vet ni varför? Hur många leads har ni fått in?

Blogg

Delar ni med er av er kunskap till era potentiella kunder eller bara först efter ett företag har blivit kunder? B2B-köpare har redan gjort klart 57% av beslutsprocessen innan de är villiga att prata med en säljare enligt Challenger Inc, det betyder att du måste visa att du är värd att lägga tid på, annars vinner din konkurrent.

 

Värde kan du ge i form av din kunskap på en blogg, som sedan delas i rätt kanaler. Med våra hemsidor får du alltid en blogg på köpet, dessutom kan vi hjälpa dig att skapa värde genom att hjälpa dig med dina blogginlägg. Hur bra är inte det?

Google Analytics

Har du testat att googla ditt företags tjänster eller produkt för att se vart ni hamnar i sökresultatet? Länkar ni till hemsida, öppettider, adress och tillgänglighet när man söker på ert namn? Om inte – gör det! Varför?

 

Inte nog med att vi hjälper dig med din SEO, vi hjälper dig även med ditt Google-konto och analyserna som kommer därmed. Ett av de viktigaste verktygen att jobba med 2019.

Contentstrategi

Vem vill vi kommunicera med? Hur beter sig målgruppen digitalt? Vilka kanaler rör sig målgruppen i? Vilket värde kan vi ge? Vilket värde uppskattar målgruppen?   

Vi kan hjälpa er med allt ifrån produktion, till publicering och uppföljning. Har ni inte tid? Bra, ta hjälp av oss, för detta är ett måste 2019.

Gratis mall för contentstrategi

1. Nuläge
Vart finns ni idag kontra era potentiella kunder? Vad önskar era potentiella kunder för värde? Vi går ifrån 0 till 100, real quick. 

2. Strategi

Vi skapar en strategi baserat på våra metoder, ert nuläge och ert önskade läge. Det presenteras sedan för dig och du behöver godkänna den för att vi ska gå vidare. 

3. Skapa & Publicera
Vi sköter allt ifrån texter till bilder, videos och annat grafiskt. Vi administrerar era konton helt och hållet om så önskas och sköter alltifrån ax till limpa. 

4. Analysera & Förbättra

Varje vecka går vi igenom resultatet av vårt arbete för er och sickar ut det till dig. Önskar du fler besökare på hemsidan, mer engagemang på social media eller fler konverteringar så ordnar vi det. 

5. Njut av framgången

Det tar vanligtvis ca 3 månader innan en bra content-strategi verkligen börjar ge frukt. Efter det njuter vi bara av nya kunder och högre marknadsmevetenhet, helt enkelt. 
 

Arbetssätt
Vi hjälper er med att välja rätt kanaler, produktion, publicering och uppföljning. Tanken är att skapa två helt nya kanaler in till er; en Inbound- och en Outbound-kanal med leads. Ni behöver inte röra ett finger och får kundförfrågningar och varma leadslistor av oss varje vecka. Där snackar vi ROI. Om ni vill röra ett finger så kan vi såklart dela upp arbetsuppgifterna beroende på vart det brinner mest hos er. 

Värde - vi ser till att ni ger värde

Tillit - vi ser till att potentiella kunder litar på er

Digitalt - vi ser till så att ni finns i rätt kanaler

Generiska strategier - allt baseras efter era behov

Obefintlig kontaktyta - som kund hos oss så känner alla på företag till dig och dina behov

Icke mätbara resultat - vi visar ROI'n för er varje vecka

Salestailor Sweden AB   

Gustavslundsvägen 12, 167 51 Bromma 

Sverige | Stockholm

Kontakta mig

Genom att klicka på "skicka" så godkänner du vår Privacy Policy*

2018-2019 © Salestailor Sweden AB. All rights reserved