Vi utmanar Sveriges företagsledare

Agila och frimodiga. Äkta och råa. Vi vet vad som fungerar i den rådande digitala världen och det är dags för er att ta reda på det också. 

Aldrig någonsin har det varit så enkelt att få prata med de människor och företag vi säljare faktiskt är relevanta för, med hjälp av automatiseringar, ny teknik och mjukvaror. Ändå så sliter de flesta säljavdelningar i Sverige sig själva i håret och kämpar med sin traditionella, fantastiska Cold Calling.

Det vill vi ändra på.

Vi brinner för försäljning och marknadsföring, och Salestailor är Sveriges häftigaste fullservice-byrå inom just sälj och marknad. Vi hjälper företag runt om Norden med rätt strategier och verktyg för digital-, content- och inbound marketing och toppar det med strategier, struktur och utbildningar genom hela försäljningsprocessen.

Vi har tröttnat på att bolag går miste om affärsmöjligheter digitalt. Att inte ha en konverterande hemsida är STRECK i boken. Att inte ha en LinkedIn-strategi som B2B-företag är STRECK i boken. Att inte ha en ordentlig strategi för Content Marketing är STRECK i boken. Allt för många företag stjälper mer än hjälper sitt varumärke med sin digitala närvaro. 

Vi hjälper företag med försäljning; där en essentiell del är marknadsföring. Det är där försäljningen börjar, och det är alldeles för få som har förstått sig på konsten att marknadsföra sig till försäljning, därför skapades Salestailor.

Nyfikenhet och utveckling.
Salestailor skapades för att vi saknat ett mänskligt alternativ för alla de människor som har förstått att spelreglerna har ändrats.

 

Marknadsföring och försäljning är inte två olika funktioner längre, det är en och samma. Vi säljer inte längre, det är våra kunder som handlar. Vi går inte in i butiker i samma utsträckning längre, vi handlar digitalt och det är bara företagsvärlden som lever kvar i den analoga världen.

 

Har ni glömt bort att det är individer bakom varje företag?  

"Utan att de tidigare haft erfarenhet av just patentbranschen lyckades vi ändå knäcka koden och skapa en fungerande säljprocess och strategi för att leverera stort värde för våra prospekt och kunder." 
- Mårten Persson

ALA ABU BAKR

NÄSTA STJÄRNA

ALEKSANDAR MILOVANOVIC

VILLE HEMSTRAND

Människorna.
Vi är inte din vanliga sälj-coach eller inbound-expert. Vi är människor som brinner för utveckling, sälj och marknadsföring och har som gemensamt mål att få Sveriges företag att bli bättre på just det. 

 

Alla på Salestailor, oavsett roll, har tidigare erfarenhet av just försäljning och marknadsföring från många olika branscher. Vi vet vad som får kunder att handla år 2019, vilket långt ifrån majoriteten företag ens har en aning om. Det vill vi ändra på. Någon av våra konsulter blir en stor del av ditt företag, du blir en partner till oss, på riktigt. 

 

Nyfikenhet.
Är du nyfiken? Är du prestigelös? Har du förstått att sättet företag bör sälja och marknadsföra sig på har förändrats de senaste åren?

 

Då bör vi jobba tillsammans. Oavsett om ni inte har en marknadsavdelning alls idag, en marknadsavdelning som består av en person eller både en fullfjädrad marknads- och säljavdelning så kan vi hjälpa dig. 

 

Se oss som den där förlängda armen som ger dig det där lilla extra, det där som krävs för att verkligen slå igenom med er försäljning. 
 

"Vi tror att Salestailor kan hjälpa andra företag bäst med strategier, kunskap och processer inom försäljningen, men främst med att rikta försäljningen mot värdeskapande försäljning samt förståelse för försäljningens komplexitet." 

- Jonas Hagström och Jesper Kamnelius

Salestailor Sweden AB   

Gustavslundsvägen 12, 167 51 Bromma 

Sverige | Stockholm

Kontakta mig

Genom att klicka på "skicka" så godkänner du vår Privacy Policy*

2018-2019 © Salestailor Sweden AB. All rights reserved