Kunskapsbank

Varsågod, här har du One-Pagers fyllda med värde och kunskap att ladda ned som garanterat kommer att hjälpa dig och ditt säljteam att stänga fler affärer. Ladda ned den som tilltalar dig och ditt företag mest, eller allihop och basera en intern säljutbildning på dessa!

Mall för feedback av prospektmöten (One-Pager)

En säljledare bör göra sambesök med sina säljare, för möjligheten att ge feedback och upptäcka förbättringsområden. Här kan du ladda ned en kostnadsfri mall som innehåller punkter du bör tänka på för feedback när du är på sambesök med dina säljare. Kör hårt! 

Genom att klicka på "hämta" så godkänner du vår Privacy Policy*

Best Practices LinkedIn (One-Pager)

Vi har kokat ned våra best practices om LinkedIn. Lär dig mer om hur LinkedIns algoritmer fungerar och hur det påverkar dina inlägg, hur du kan jobba med algoritmerna istället för emot och en massa andra tips. 

I denna One-Pager hittar svar till ovanstående och kommer ge dig en bättre förståelse för när, vad och hur du ska agera. Lycka till!

Genom att klicka på "hämta" så godkänner du vår Privacy Policy*

Transaktionell vs komplex försäljning - 5 kritiska faktorer (One-Pager)

Transaktionell och komplex försäljning är två olika sätt att göra affärer på, och din säljprocess bör vara olika för de båda tillvägagångssätten. Att inte anpassa sin säljprocess efter affärens komplexitet är mer eller mindre att skjuta sig själv i foten. 

I denna One-Pager hittar du 5 kritiska skillnader mellan transaktionella och komplexa affärer, och hur du bör särskilja dessa två säljprocesser för att vinna fler affärer.

Genom att klicka på "hämta" så godkänner du vår Privacy Policy*

6 frågor vid behovsanalys (One-Pager)

Denna One-Pager kommer hjälpa dig att göra en bättre behovsanalys än dina konkurrenter gör, och innehåller frågor som kommer hjälpa dig att förstå din potentiella kund och dess problem bättre för att du ska kunna komma upp med en så bra lösning som möjligt på deras problem. 

Särskilt effektiv om du säljer en produkt/tjänst som ska byta ut en nuvarande lösning hos din potentiella kund.

Genom att klicka på "hämta" så godkänner du vår Privacy Policy*

5 frågor du ska besvara vid avslut (One-Pager)

Denna One-Pager kommer hjälpa dig att göra din potentiella kund trygg med att välja dig och ditt företag som ny leverantör genom att ge dig frågor som du ska ge kunden svar på även om de inte ställs. Dessa frågor är till för att göra kunden trygg och säker med att det är din lösning som kommer att lösa deras utmaning.

Genom att klicka på "hämta" så godkänner du vår Privacy Policy*

2018-2019 © Salestailor Sweden AB. All rights reserved