• Ville Hemstrand

När en dörr stängs, så öppnas en annan

...Efter regn kommer solsken, och så vidare... I ett års tid så har vi, Ville Hemstrand och Aleksandar Milovanovic, jagat våra drömmar och drivit eget, i form av företaget Salestailor Sweden AB. Från och med idag, så finns inte längre Salestailor kvar.


Under större delen av hösten har vi slagits med att få ihop likviditeten, då vi hamnade i en tvist med ett företag som vi trodde lite för gott om, ett företag som är mycket större och starkare i alla aspekter, ett företag som valde att köra över oss totalt. Vi har juridiskt rätt i sak, men varken tid eller resurs till att driva ett juridiskt fall mot ett så stort företag i jämförelse med oss. Lätt hänt som litet bolag, har vi förstått :)


Vi vill för sista gången tacka alla våra medarbetare, kunder, leverantörer, samarbetspartners och alla andra som varit en del av de framgångar och den roliga tid som vi hade tillsammans. Framförallt vill vi rikta ett tack till Ala Abu Bakr, som blev inslängd i hetluften direkt och har agerat på ett sätt som få andra hade gjort eller klarat av. Du är för evigt en vän, och din nya arbetsgivare ska vara väldigt, väldigt glad att få ha dig ombord.


Så när regnet har lagt sig så har solen hittat fram igen. Ville har valt vägen som extern vice VD, med möjlighet till VD-roll inom kort, på ett företag som länge varit ledande i sin bransch och har enorm potential. Ville kommer fortsätta med det han brinner för; utveckla människor och företag. Aleksandar kommer fortsätta att driva konsultverksamhet inom försäljning, marknad och webb. Han kommer framgent hjälpa företag att bli bättre på försäljning och sin digitala närvaro. Aleksandar kommer fortsätta med det han brinner för, hjälpa andra människor och försäljning.


Tiden med Salestailor har varit ovärderlig, det finns ingen skola i världen som hade kunnat utbilda oss i det vi precis har gått igenom, utvecklats i och lärt oss. Det är något vi är väldigt tacksamma för, och att dessa erfarenheter öppnat upp möjlighet för oss båda.


Det är många som uppskattat det vi har lyckats göra på kort tid. Det är även många som uppskattat innehållet som finns att hämta på hemsida och blogg, och det kommer därför ligga kvar ett tag framöver.


Återigen, stort tack till alla som varit med på denna resa. Den tar inte slut här, utan det är bara ett nytt kapitel då resan egentligen bara börjat. Lycka till med allt ni tar er till, vi kanske ses snart igen!


Mvh Ville Hemstrand, Aleksandar Milovanovic och Salestailor.

0 visningar

2018-2019 © Salestailor Sweden AB. All rights reserved