• Ville Hemstrand

Säljare och söker ny kunskap? Här finns det; bloggar, youtube, podcasts med mera

En säljare ska vara törstig efter kunskap. Jobbar du med försäljning och klickade dig in på detta blogginlägg är du alltså på rätt spår, grymt!

Försäljningsyrket är superbrett och det går knappt att sluta lära sig, oberoende om du jobbar med direktförsäljning, telefonförsäljning, försäljning på fält - transaktionellt som komplext. Men vart finns all den här kunskapen att hämta? Nedan ska vi försöka underlätta sökandet lite för dig...


Generellt (blandat):

https://www.saleshacker.com/ - En ultimat sida för dig som vill lära dig mer om strategier, taktiker och försäljning generellt. De har blogg, podcast, webinars och mycket mer.


https://www.garyvaynerchuk.com/ - Inte bara försäljning, men Gary Vaynerchuk är verkligen Top Notch när det kommer till försäljning och marknadsföring, och han bjuder på kunskap i såväl sin blogg som podcast.


https://topsalesworld.com/ - Här hittar du grymma posts, grymma bloggare och annat material som rör försäljning och hjälper dig utvecklas.


Bloggar:

Samtliga sidor nämnda ovan har även bloggar, men här lyfter jag några som enbart kör bloggande, och gör det väldigt bra.


https://www.jillkonrath.com/sales-blog (ENG) - En av de bästa bloggarna inom försäljning. Period.


https://thesalesblog.com/ (ENG) - Om inte Jill Konrath tilltalar dig så kan säkerligen Anthony Iannarino göra det som driver the Sales Blog.


https://www.salestailor.se/blogg (SWE) - Vi delar veckovis med oss på bloggen, allt för att skapa värde åt dig som jobbar med försäljning. Följ gärna vår LinkedIn-sida (Klick) för att inte missa några inlägg.


Youtube:

https://www.youtube.com/user/BrianTracySpeaker/videos - På Youtube så har Brian Tracy ett antal, minst sagt, sevärda videos för dig som jobbar med försäljning.


https://www.youtube.com/user/BuyGitomer/videos - Jeffrey Gitomer har en hel det vettigt att säga i sina videos.


https://www.youtube.com/channel/UCyVaX4EZCy-quWO4Zu-wgNQ - Jennifer Gluckow, Queen of Networking och Social Selling. En kanal som växer snabbt.


Podcasts:

The Advanced Selling Podcast - Bryan Neale och Bill Caskey skapar magi på korta avsnitt om 10-25 min, perfekt i bilen/på tunnelbanan/cykeln/promenaden på väg till eller från jobbet.


Sales Success Stories - Scott Ingram bjuder på lite längre avsnitt om 45-60 min där han delar med sig av olika sucess stories inom försäljning. Helt klart värt att lyssna på.


I övrigt så vill jag även rekommendera böcker ifrån personer som Brian Tracy, Grant Cardone och Gary Vaynerchuk som är grymma på både försäljning och marknadsföring.


Kör hårt och följ gärna oss på LinkedIn (Salestailor) så ska vi ge dig mer värde i ditt flöde varje vecka!0 visningar

2018-2019 © Salestailor Sweden AB. All rights reserved