• Ville Hemstrand

Salestailor får tillfälligt tillskott: Möt vår Business Management Intern

Uppdaterad: 24 okt 2019

Hjälp oss gärna att välkomna vår nya kollega; Sandra Melin! Sandra startade sin resa på Salestailor måndag den 19/8 och går Business Management-programmet på IHM Business School i Stockholm. Sandra stannar hos oss på Salestailor i 2 månader framöver.


Sandra Melin
"Motivationen och inställningen gjorde att jag testade på många olika typer av arbeten, erfarenheterna därifrån landade sedan i tankar om hur jag vill att min framtid skall se ut. För att nå mina mål och få den framtid jag drömmer om lämnade jag i januari tryggheten i Göteborg för studier i Stockholm på IHM Business School."

Sandra blir ett härligt tillskott i 2 månader där vi hoppas att vi kan lära oss så mycket av varandra som möjligt. Hon kommer att vara inblandad i flera delar av organisationen men ha ett bredare fokus på försäljningen, då utbildningen innefattar praktiska element just inom försäljning. Vi ser framemot att få vara en del av hennes utveckling och ha Sandra som en del av vår fortsatta utveckling.


Ville: Kan du ge oss lite av din bakgrund?


Sandra: Såklart! Jag är uppvuxen bland hästar och kor i Fjärås, 3 mil utanför Göteborg, alltså på den berömda bästkusten. Efter några tuffa år under gymnasietiden till följd av en svår sjukdom, var jag redo att börja leva livet igen! Jag längtade efter en vanlig vardag med ett eget boende och ett jobb att gå till, något som bara för något år sedan var en omöjlighet. Motivationen och inställningen gjorde att jag testade på många olika typer av arbeten, erfarenheterna därifrån landade sedan i tankar om hur jag vill att min framtid skall se ut. För att nå mina mål och få den framtid jag drömmer om lämnade jag i januari tryggheten i Göteborg för studier i Stockholm på IHM Business School.


Ville: Varför valde du att ha din LIA-Praktik hos oss på Salestailor?


Sandra: Jag tycker det är riktigt intressant med drivna människor som sätter sina idéer i verk samtidigt som man kan behålla vettiga värderingar och ha en härlig inställning. Kombinationen av komplex försäljning tillsammans med ett nytänkande gällande marknadsföring passade mig perfekt, och att det dessutom är ett relativt nystartat företag gjorde bara saken bättre. Trots ett internship, är min bild av min kommande tid på Salestailor, att jag får vara med från början och vara med i nya spännande processer, likaväl som en anställd hade varit.


Ville: Hur spenderar du din fritid?


Sandra: När det gäller min fritid är det oftast antingen eller. Antingen vill jag ha en fullspäckad helg med familj och vänner eller så vill jag ha en hel helg för mig själv där jag gör precis vad jag vill just då. Oftast resulterar min fria tid i alternativ 1, gärna med god mat inkluderat, jag är en riktig gourmand och jag äter bokstavligt upp mitt CSN.


Vill du komma i kontakt med Sandra? Connecta med henne på LinkedIn och hälsa henne välkommen till oss!

LinkedIn-profil: Sandra Melin

2018-2019 © Salestailor Sweden AB. All rights reserved